یکشنبه 14 خرداد 1402   05:11:13

nioc
tab
14:461400/8/5
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:تولید گاز زمستان امسال به ۹۴۰ میلیون مترمکعب می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد که تولید گاز در زمستان امسال به ۹۴۰ میلیون مترمکعب گاز می‌رسد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، محسن خجسته‌مهر در نشستی که امروز، چهارشنبه (پنجم آبان‌ماه) با حضور سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری در ستاد وزارت نفت تشکیل شد، در این باره گفت: در زمستان امسال و در حداکثر مصرف بخش خانگی، تجاری، صنایع و نیروگاهی، حدود ۹۴۰ میلیون مترمکعب گاز از بخش خشکی و دریا تولید می‌شود.

وی افزود: از این مقدار ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز از طریق ۳۷ سکو در دریا در خلیج‌فارس و مربوط به میدان گازی مشترک پارس جنوبی خواهد بود که ۷۰ درصد گاز تولیدی کشور را تأمین می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر تأمین سوخت مطمئن در ماه‌های سرد امسال تأکید کرد: در زمستان امسال حداکثر تولید گاز را خواهیم داشت و در مواردی که نیاز داشته باشیم، در صورت لزوم از سوخت مایع استفاده می‌شود.

2/32341

منبع: شانا


کلمات کليدي
محسن خجسته مهر، تولید گاز
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ
بيشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 87716
تعداد بازديد کنندگان سايت: 191306377 تعداد بازديد زيرپورتال: 81660932 اين زيرپورتال امروز: 1221 سایت در امروز: 2301 تعداد حاضران آنلاین: 24
nioc
کشور:

IP کاربر جاری: 185.228.238.6
بروزرسانی: 1402/03/14
nioc